Pilates

Fitland

Pilates

Pilates este un sistem de exerciții fizice cât se poate de complex pentru minte și trup, ce a fost dezvoltat la începutul secolului 20 de către Joseph Pilates în Germania.

Inventatorul, Joseph Pilates, a fost ferm convins că sănătatea fizică și mentală sunt în strânsă interdependență, așadar a creat o serie de exerciții care să antreneze întregul corp, folosind mișcări și poziții ce corectează postura corpului și îl echilibrează.

Ce inseamna pilates?

Beneficiile claselor de pilates

Metodă pilates este ideală pentru toate vârstele, iar gradul de intensitate este ajustat în funcție de nivelul de fitness și diferitele probleme de sănătate. Exercițiile pilates sunt recomandate și celor care nu au o rezistență a organismului foarte mare.

Devino membru

Înscrie-te astăzi pentru a avea acces la o gamă diversă de antrenamente adaptate nevoilor tale individuale, conduse de antrenori experimentați și dedicați.

Descoperă cât de ușor poți să-ți modelezi și să-ți tonifiezi corpul, să arzi grăsimea, să consolidezi mușchii și să-ți îmbunătățești postura, într-un mediu motivant și prietenos. Nu mai aștepta, începe călătoria ta spre un corp și o viață mai sănătoase, cu Fitland, astăzi!