Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

 

Bine ați venit pe site-ul nostru! Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții înainte de a utiliza acest site. Utilizarea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu aceste termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

 

Proprietatea intelectuală

Toate informațiile, imagini, materiale audio sau video și alte conținuturi prezentate pe acest site sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri și sunt protejate de legea drepturilor de autor. Nu puteți copia, reproduce, modifica sau distribui aceste conținuturi fără a obține permisiunea prealabilă scrisă a proprietarului.

 

Utilizarea site-ului

Acest site este destinat utilizării personale și non-comerciale. Nu puteți folosi acest site într-un mod care poate dăuna funcționării acestuia sau care poate afecta accesul altor utilizatori la acest site. Nu puteți folosi acest site pentru a transmite sau prezenta conținut ilegal, amenințător, defăimător, obscen sau alte materiale care pot încălca drepturile terțelor părți.

 

Limitarea răspunderii

În măsura în care este permis prin lege, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daune (directe sau indirecte) care rezultă din utilizarea acestui site sau din incapacitatea de a utiliza acest site. De asemenea, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni în conținutul acestui site.

 

Schimbări la termeni și condiții

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați periodic acest site pentru a vă asigura că sunteți familiarizați cu versiunea curentă a acestor termeni și condiții.

 

Politica de confidențialitate:

Ne respectăm clienții și considerăm că confidențialitatea informațiilor personale este esențială. De aceea, ne-am angajat să protejăm informațiile colectate despre dumneavoastră prin intermediul acestui site. Politica noastră de confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și distribuim informațiile personale. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică înainte de a furniza informații personale.

 

Responsabilitatea clienților:

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile prezente și să vă asumați responsabilitatea pentru respectarea legislației aplicabile. Sunteți, de asemenea, responsabili pentru furnizarea informațiilor corecte și actuale despre dumneavoastră.

 

Modificări ale termenilor și condițiilor:

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste Termeni și Condiții oricând, fără nicio notificare prealabilă. Modificările vor deveni efective imediat după publicarea lor pe acest site. Vă rugăm să consultați periodic această pagina pentru a fi la curent cu termenii și condițiile actuale.

 

Dreptul de proprietate intelectuală:

Toate conținuturile acestui site, incluzând text, grafică, logo-uri, icon-uri, imagini, clipuri video și software, sunt proprietatea noastră sau a furnizorilor noștri de conținut și sunt protejate de legea dreptului de autor. Folosirea acestui conținut fără autorizație este strict interzisă.

 

Disponibilitatea site-ului:

Ne străduim să asigurăm disponibilitatea site-ului în permanență, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele probleme tehnice sau nefuncționări ale site-ului sau pentru orice pierdere de informații sau date rezultate din acestea.

 

Limitați de răspundere:

Termenii și condițiile sunt menite să ofere o înțelegere clară între utilizator și furnizorul serviciilor. Acestea descriu drepturile, obligațiile și responsabilitățile fiecăruia, precum și modul în care se vor aborda problemele sau situațiile conflictuale.

 

Prin utilizarea serviciilor furnizorului, utilizatorul acceptă să se supună acestor termeni și condiții. Dacă utilizatorul nu este de acord cu oricare dintre aceste termeni, el nu are dreptul să utilizeze serviciile.

 

Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica aceste termeni și condiții fără niciun anunț prealabil. Utilizatorul este responsabil pentru a verifica periodic aceste termeni și condiții pentru a fi la curent cu orice modificări.

 

Protecția datelor personale ale utilizatorului este importantă pentru furnizor. Acesta va procesa și stoca informațiile personale ale utilizatorului în conformitate cu legislația privind protecția datelor personale.

 

Furnizorul nu va fi răspunzător pentru orice daune sau pierderi directe sau indirecte cauzate de utilizarea serviciilor sau de nerespectarea acestor termeni și condiții de către utilizator.

 

Orice conflict sau probleme legate de utilizarea serviciilor vor fi rezolvate prin intermediul unei discuții între părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, conflictele vor fi rezolvate prin intermediul unei instanțe de judecată competente.

 

Acestea sunt termenii și condițiile aplicabile utilizării serviciilor furnizorului. Prin utilizarea acestor servicii, utilizatorul acceptă să se supună acestor termeni și condiții.